Witam. Postanowiłem dla umilenia czasu, zorganizować temat do rozmów o tym co nas łączy, czyli PSX. A więc tematem, tej rozmowy będzie pytanie;
Dlaczego wybrałeś PSX? Co skłoniło was do wyboru PSX, a nie innej konsoli, czy też PC?
Zacznę od siebie.
- Dlaczego wybrałem PSX??
- Po pierwsze, swojego pierwszego PSX dostałem dopiero w ok. 2007 roku, więc dosyć późno.
Po drugie, miałem już komputer, a zawsze marzyła mi się konsolka (kumpel miał PSX'a). Wybór był oczywisty, i moim marzeniem stał się PSX. Jako, że nie znałem się na tym kompletnie (początki netu w domu i wgl.) to nie kupywałem na allegro. Cały czas więc mogłem pomarzyć, bo w okolicy nikt nie miał PSX'a na sprzedaż. Aż w końcu, przy którejś rozmowie z bratem, okazało się, że ma on starego PSone, i jest mu zbędny. I tak też oto w końcu rozpoczęła się moja przygoda z PlayStation. Co prawda od tego czasu minęło zaledwie 4-5 lat, to w tym czasie wiele się nauczyłem. Przy okazji przewinęło się przez moje ręce wiele PSX i PSone, a nawet kilka PS2. Jednak, w chwili obecnej znów posiadam PSX'a, i mieć go będę dopóki nie padnie z wyczerpania
Mam nadzieję, że i wy napiszecie, co nieco w tym temacie